Akvarel Male / Tegne

Akvareller

Det meget længe siden jeg sidst har leget med akvarelfarver, men nu hvor jeg er gravid med tvillingerne og sort set intet har kunne foretage mig, blev mine gamle farver og papir fundet frem igen. Og jeg er ovenud glad 😀

Kan sidde henslængt i sofaen med den tykke mave og stadig være kreativ <3

Jeg aner stort set intet om hvordan man bruger farverne korrekt og har helt sikkert rigtig meget at lærer, men det vigtigste er bare at springe ud i det og prøve sig frem. Og så kan jeg varmt anbefale at klikke en tur forbi pinterest (selvom det er et farligt sted at kigge med al den inspiration). Der er så mange fine små videoer og guides.

Men her er mine første bud på akvareller, efter mange års pause og alt for meget kiggeri på pinterest. Er sikker på jeg nok skal få lavet mange flere endnu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *